Administrar

Candidata d'Esquerra Unida a la Batlia de Palma

PLATJA DE PALMA, SENSE POR ALS COMPROMISOS

campanyapalma | 15 Maig, 2011 22:45

 

 

Cada dia estam més aprop de les eleccions, i els veïnats de la Platja de Palma es veuen obligats a emetre el seu vot el proper dia 22 sense saber què és el que cada partit vol fer amb el seu barri, amb les seves cases, amb els seus negocis, amb el seu entorn...

Bé, sí que hi ha un partit que no només ha explicat públicament el que vol fer, sinó que a més ho ha deixat per escrit i signat per part dels candidats al Govern, el Consell, l'Ajuntament de Palma i l'Ajuntament de Llucmajor. És, Esquerra Unida.

Aquí teniu els set compromisos que hem adquirit:

PRIMER

EU impulsarà amb força un procés de reconversió de la Platja de Palma  perquè és una gran oportunitat que ha de ser aprofitada per a millorar a fons la zona, per incrementar el seu atractiu turístic , per a generar llocs de feina i millorar la seva qualitat mediambiental.

SEGON

EU centrarà els seus esforços en aconseguir un entorn urbà i natural de qualitat, més segur, més net i més modern

TERCER 

EU es compromet a mantenir la personalitat de la zona, els seus  molins i el seu patrimoni etnològic i  natural (Ses Fontanelles, el Torrent dels Jueus, etc) i també a rehabilitar les pedreres amb generant espais d'alt valor mediambiental. En aquest sentit, s'oposarà radicalment a tot allò que signifiqui incrementar el deteriorament de Ses Fontanelles, desnaturalitzar el Torrent dels Jueus, etc.

QUART

EU es compromet a esponjar i fer zones verdes i de passeig sobre la base de la desaparició dels establiments hotelers més obsolets. En cap cas admetrem que expropiïn habitatges dels veïnats operacions urbanístiques d'aquestes característiques.

CINQUÈ

EU es compromet a utilitzar el procés de reconversió per superar els dèficits històrics en els equipaments socials, socioculturals i esportius.

SISÈ

EU es compromet a incentivar la millora de la qualitat de l'oferta hotelera, comercial i de lleure.

SETÈ

EU considera una prioritat estratègica l'enfortiment del teixit empresarial arrelat al territori com la millor manera per garantir que la riquesa generada irradii sobre el conjunt de la societat.

 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS